Све категорије

Профил компаније

Почетна> O nama > Профил компаније

Тиањин Сунсхине Валве Цо., Лтд. iс налази се на Донгли округ, град Тиањин. Спајање индустрије и трговине у органску целину, it је приватно предузеће специјализовано за производњу и дистрибуцију вентила средњег, ниског притиска, лептир вентил, неповратни вентил, засун и глобус вентил и тако даље. Његови производи испуњавају стандарде развијених земаља, баш као АНСИ, АПИ, ЈИС, БС, ДИН поред кинеског стандарда. Дизајн и развој његових производа усваја ЦАД, више од 90% његових производа високог квалитета се извози у земље Америке, Европе, Аустралије и Јужне Азије.    

Управљање квалитетом као развојни водич. It успостављен поуздан систем управљања квалитетом. Сви вентили врхунског квалитета се широко користе у индустрији воде, електричне енергије, металургије, прераде нафте, хемије, хране, медицине и архитектуре; Његови производи су високо цењени од стране клијената. Наши производи вентила имају уживао добар кредит и велику репутацију код куће и у иностранству.

Контрола квалитета: цео процес ливења, машинске, цоатинг, монтажа, тестирање ИСО9001 контрола система управљања квалитетом, ригорозно осигурање квалитета за успостављање - Сунсхине - слика, градити - Сунсхине - Марка.

Дизајн и развој: висококвалитетни дизајнерски тим компаније, савршена средства за дизајн и развој, ЦАД/ЦАМ који се широко користи да би се осигурало да -Сунсхине - структура производа напреднија, одличније перформансе, са светом синхроноизе.

Производња и тестирање: сви производи се обрађују на ЦНЦ машинама  прецизне машине алатке за осигурање унутрашњег квалитета вентила.Тест перформанси вентила усваја a сет опреме за испитивање вентила како би се осигурало да је тест ефикасан и тачан.

Наш пословни концепт је да тежимо кориснику' задовољство, и обезбедити кориснику са нашим квалитетним производима.